Kodas altid dårlige mave

Pernille Overgaard Iversen

Koda har altid haft problemer med systemet. Opkast, diarré, madlede, urinvejsproblemer osv..

Det var svært for os og dyrlægen at finde ud af hvorfor hun reagerede som hun gjorde og hvorfor hun ikke ville spise. Og gud ved hvor meget forskelligt mad vi har prøvet..

Så startede vi med at BARF'e og har ikke kigget tilbage siden. 

Koda er stort set stabil og hun står ligefrem ved madskålen og forlanger aftensmad. 

Kodas system kan ikke tåle alle de fillers og tilsætningsstoffer der er i meget tørkost og snacks og/eller sammensætningen af det.

Så vi er meget påpasselig med hvad vi nu giver hende.

Så naturligt som overhovedet muligt !

Det gælder både måltider og snacks.

Så vi er så glad for at vi har fundet en masse forskelligt at fodre med, og give som snack uden at bekymre sig om at hun bliver dårlig 

Yay for RigtigHundemad.dk

 Du kan følge med i Koda's liv her på Instagram

Carlo kastede op i flere måneder

Louise Sørensen 

 Carlo kastede op i flere måneder. Var til mange dyrlæge besøg uden at finde en diagnose. Han fik tørfoder. Jeg læste mig frem til at barf var godt for hunde, derfor valgte jeg i samarbejde med dyrlægen at prøve dette af. Dette var den bedste beslutning jeg tog. Carlo kaster ikke op mere, og spiser altid sin mad op. Har den bedste forhandler af rigtighundemand i Vallensbæk! Vi ville elske at vinde  en lille video der fortæller hvor glad Carlo er for barf!

Lind afføring & fyldte analkirtler

Wicky Christensen Tidl Nielsen

Skiftede til barf efter vores dreng fik problemer med lind afføring og fyldte analkirtler

Og nu har vi en hund der elsker sin mad og ingen problemer med hverken afføring eller analkirtler

Hans pels er blevet skinnende og han er blevet en flot fyr med muskler

Sidste udkald - syg bugspytkirtel

Ida Krogfelt

Aiko blev for nogle måneder siden rigtig syg.

Efter en mindre formue var konklusionen at det var bugspytkirtlen den var helt gal med.

Efter han kom på dyrlægens diæt foder gik det fortsat kun den gale vej. Han tabte sig meget og pelsen så forfærdelig ud. Han var ret “kriminel” at have med i offentligheden, da han nærmest så misrøgtet ud.

Desuden havde han mistet meget af hans energi, og maven var stadig ikke ok.

Han er ikke helt ung mere og har været igennem mange ting før i tiden så beslutningen var han ikke skulle igennem mere hvis ikke snart der skete noget .

En hurtig beslutning blev taget , af sted til en af jeres forhandlere. Jeg var der i lang tid og fik gode råd samt vi skulle finde alt mad med den laveste fedtprocent.

Nu skinner pelsen, han har taget perfekt på og maven er i orden - det bedste er at han elsker maden og energien er kommet i fuld fart igen

Så det har simpelthen været en redning fra aflivning at han kom over på det.

 

 

Allergien forsvandt med Rigtig Mad

Maria Bruus Jensen

Maggie er 4 år, og allerede da hun var 1 år fik hun konstateret allergi - hun kløede sig og havde bøvl med furunkler mellem tæerne. Dyrlægen rådede til at vi satte hende på medrol, men det var jeg altså ikke med på. (Vores tidligere mops var på medrol hele livet næsten, og blev kun 8 år)

Så vi startede op på barf, og bare et par uger efter var kløen og furunklerne væk, og er aldrig vendt tilbage 

Jeg har en hund med en lækker blød pels, flotte hvide tænder og ja, hun fejler aldrig noget 

Har desværre ingen før og efter billeder. Men hun får meget ros af folk vi møder og også hos dyrlægen 

Fantastisk hvad barf kan gøre, i stedet for at fylde dem med medicin! 

Nemt at vælge de allergivenlige proteinkilder til

Bianca Brøgger

Beauty har stort set aldrig været glad for tørkost og prøvede mig frem ind til hun blev cirka 10-11 måneder med forskellige tørkost og dåsemad. Så prøvede hun at få BARF og det var hun hooked på fra starten. Dog fandt jeg ud af, at hun begyndte at klø sig og slikkede hul på sig selv. Fik hende udredt via blodprøve hos dyrlægen og hun tåler KUN kulinariske proteinkilder som Struds, kænguru, elg, rensdyr og vildsvin og det meste kan man heldigvis købe ved "rigtig hundemad".

Har fået rigtig god vejledning ved Lene fra "rigtig hundemad" og i de fysiske butikker på hhv Amager og Greve.

Hun har fået en bedre liv med BARF og klør sig ikke nær så meget, så længe hun bare får det mad, som hun kan tåle.

Madglæde HVER DAG

Jeanet Rævsgaard Trab

Går ALDRIG tilbage til tørkost.

Har en fantastisk forhandler af RigtigHundemad der bare gør et KANON stykke arbejde for at tilgodese dem hver især, der hvor de er i deres liv (alder, intollerancer osv).

Der er en kæmpe forskel fra da de fik tørkost. Deres pels er blød og skinnende, deres tænder er rene, de er rolige og i balance og de står og danser før hver servering fordi det er så lækkert 

Elsker at se dem nyde variationen i kosten og de trives bare 

 

Tør og skællet pels

Diana Hemmingsen

Min skønne Ebba dellebaby på 10 mdr nu 

Havde en rigtig kedelig pels som hvalp, hun havde mere skæl end fisk i havet.

Og havde pletter uden pels, tjekket hos dyrlægen, gav ikke nogen svar.

Skiftede til barf hvilket viste sig at være et rigtig godt valg

Smuk pels, og næsten ingen pøller.

Og en hund der stortrives.

Både ildere og hunde på råfoder

Trine Kristensen

Jeg startede egentligt med at ville råfodre mine ildere da det er alm. Kendt hos dem at de kan udvikle en dødelig kræftform af kulhydrater. Så jeg begyndte at råfodre de ildere jeg havde dengang og kunne jo tydeligt se at deres pels blev bedre, tandsten forsvandt, og generelt virkede de bare langt sundere. Så jeg begyndte at undersøge at barfe hundene og kattene også. Vi køre nu på 7 år med råt til hele flokken. Og må jo konkludere at mine dyr generelt er langt mindre syge end hvad jeg høre fra mine venner og bekendte der også har hund, kat eller ildere. Mine ildere slår også gennemsnits alderen for ildere i dk, jeg er sikker på kosten er en vigtig del af grunden.

Tandsten døjer ingen af mine dyr med selvom det er ret almindeligt hos dyr foderet med tørkost. Dyrene elsker deres mad og de stor trives. Aldrig har jeg hørt et dårligt ord om deres huld, tænder eller pels ved dyrlægen. De får ros ros og ros 

Tørkost bliver aldrig et valg her i huset 

Det er aldrig for sent at skifte til BARF

Pernille Vibe Vester Jørgensen

Min skønne Berner har altid døjet med tandsten, plak og generel dårlig ånde. Han er lige blevet 7 år og for 2 måneder siden begyndte jeg at fodre med BARF. Pt stadig kun 50/50  men hold nu op en kæmpe forskel det allerede har gjort for hans tænder. De er blevet meget pænere, sidder bedre fast i munden igen og hans dårlige ånde er fuldstændig forsvundet - det er fantastisk. Og han elsker sit kød og kødben 

Udholdenhed på agilitybanen - og fine bisser!

Sarah Lorentzen

Min gamle hund var agilityhund og vandt nogle gange foderpræmier. Jeg fodrede bare med det forskellige vi vandt og hun fungerede fint. Min nye hund fungerede dog ikke lige så godt og jeg havde hørt om BARF og ville prøve det. Mega forskel! Mere pigment og shine i pelsen. Begge tog på uden at blive tykke. Tænderne blev krid hvide og udholdenheden på agility banen blev forbedret. Der var ligesom bare mere overskud over hele linien. De 2 gamle hunde blev 12 og 13 år og var aktive agility hunde hele livet. Nu her 16 år efter har jeg 6 aktive agility hunde på BARF, i alderen 1-13 år.

Milo er ikke kræsen - han gider bare ikke tørfoder

Bettina Herskind

Milo er fyldt 7 år, er en glad lille fyr, er min bedste ven

Milo gik over til Barf, da han var ca 2 år og har fået det siden. Han var ikke specielt meget for tørfoder, prøvet meget forskelligt, men han var ikke begejstret, så blev jeg anbefalet Barf, så det prøvede vi så, det er og bliver et hit, Milo elsker det, han er sund og rask, pæne tænder og en vildt flot og velholdt pels. Folk kommenterer altid Milos meget fine pels, det eneste jeg gør er jeg børster den måske 1 gang om ugen, og så får han bad ca 2 gange om året

Vi går aldrig væk fra Barf, det er det bedste man kan give til sin hund

Mvh. Milo & Bettina Herskind

Herman ku' ikke holde vægten

Ann-Christina Nielsen

Herman har hele sit liv døjet med at tage på. Han lignede et skelet til sidst. Vi har skiftet tørfoder så mange gange, han gider det ikke. Han ter sig helt anorektisk. Men... Så skiftede vi til 50 % barf 50% tørfoder og mikser det. Nu er han så flot. Han lægger muskler og hans vægt er flot stabil. Han døjer ikke længere med diarré eller manglende lyst til at spise. Nu er han SÅ glad når der bliver serveret mad. Og de dage hvor det er store barf ting han kan hygge med ude i haven , der er lykken gjort!  Har fået min glade hund igen.

 

Kræsen - indtil der kom BARF i skålen

Hanne Sandholt Albrechtsen

Tøsen 10 år og 4½ mdr. Vi startede, da hendes mor Emmy var drægtig og ikke ville spise. Hun havde altid været lidt "kræsen", så drægtig og ville ikke spise, gode råd var dyre. Besøg i en barf butik gjorde udslaget. Emmy var kommet i "paradis", skiftede til barf, og siden var hvert måltid en fornøjelse. Så Tøsen har fået barf hele sit liv. Håber at beholde hende flere år endnu. Hun elsker Nosework, har gået til rally indtil oktober. Det er vi stoppet med indtil videre pga slidgigt. Er i fuld gang med kiropraktik og akupunktur, som forhåbentlig hjælper. Kunne ikke drømme om at servere tørfoder.

Harrys dårlige mave

Dorthe Christiansen

Jeg startede med at “barfe” min griffon Harry, da han var ca. 6 mdr.

Inden da havde han stort set altid dårlig mave og åd sin egen afføring

Efter “barfen” er kommet på menuen, er han blevet en super sund vovse

Han bliver “barfet” med stort set forskelligt hver dag i ugen.

Vi kører nu på 9. år

Nemt at holde vægten på BARF


Rikke Juliane Duborg Mortensen

Solveig og Luna har jeg haft svært ved at holde vægten på, når de har været på hvalpefoder. Ligeså snart jeg gik over til Barf, har vægten justeret sig på et par uger. Det er så nemt at justere mængde og gennemskue hvad der er i, så det er meget nemmere at holde en fin vægt.

Jeg fodrer også Barf fordi tørkost virker unaturligt og ikke på samme måde ligger op til spændende variation og grønt.

Tørkost er en madpakke jeg aldrig havde spist 

Jeg har ikke noget før/efter, men et billede får I af min Berner Sennen - med talje! 

ALLERGI

Tine Munkberg

Jeg skiftede til BARF da min daværende hund fik allergi, hun blev symptomfri i resten af sine år. Min nye hvalp kom på BARF da hun var seks måneder, hun viste tegn på at der kan være noget allergi, tit dårlig mave og meget udskillelse af affaldsstoffer fra øjnene, hun har nu været på BARF i to måneder og har det fantastisk, normal mave, flotte øjne og hun glæder sig så meget til at få sin mad

ALLERGI

Bertine Gammelgaard Engkvist

Da Charlie fik konstateret allergi kort før han blev to år, forsøgte jeg mange forskellige tørfoder for finde noget han trives på, i forhold til hans allergi, og noget, han også vil spise.

Faldt over barf et par år senere, og i havde dengang en lille butik i Viborg, hvor jeg fik en rigtig god snak med hende der havde butikken og var sikker på, det var det rigtige, at skifte til barf.

Vi fik nogle få kødtyper med hjem for prøve os frem hvad Charlie kunne lide.

Jeg fik pludselig en hund som glædede sig til mad hver dag og dansede rundt, når jeg fandt maden frem.

Hans pels begyndte at blomstre og den matte hud blev også pæn.

Nu har Charlie været på barf i 5 år og stor trives på det, ser sjælden til hans allergi, da han ikke kan risikere få noget han ikke tåler, og han danser stadig hver dag når jeg spørger, om han skal have mad.

Så barf er på alle måder det rigtige valg herhjemme, da det livede Charlie op.

ALLERGI

Anette Willumsen

Min grå schæfertæve Xana på nu 5 år, har allergi og bliver hypersensibiliseret (vaccineret med speciellavet vaccine hver 4.-5. uge). Vi har igennem flere år prøvet os frem på div. fodertyper og har også fundet et tørfoder uden korn og allergener, som hun fungerer godt på (desværre ikke fra RigtigHundemad, men med fornuftig indholdsfortegnelse). Vi er kommet frem til at det er fjerkræ hun ikke kan tåle...og det er ALT fjerkræ, også det hydrolyserede. Jeg fodre nu med hovedsaligt oksekæbekød, lammekød, okseindmadsmix, oksekallun, tilsat vitaminer, mineraler og grøntsager fra Anibio. Tørfoderet er supplement når det ikke er muligt med BARF (ferieture, hundetræningsweekender o.lign.) og godbidder. Jeg har nu fundet en brugbar løsning for vores hverdag og Xana er som altid glad med en god mave.

ALLERGI

Lene Kjærgaard

Min franske bulldog fik allergi, da han var under et år. Efter at have prøvet div allergi tørfoder typer, kom han på barf ca 1/2 år efter. Det var den bedste beslutning.

Han er ikke symptomfri, men han er stoppet med at være aggressiv ved måltiderne, han har den blødeste, lækre pels. Og hans allergi er mindsket betydeligt.

DET FUNGERER BARE!

Dorthe Olsen

Vi fodrer med Barf, for da vi hentede vores hund i Tyskland, var han blevet fodret med Barf fra de måtte få fast føde og dermed var han blevet vænnet til det, så vi har fortsat med at fodre med Barf og kornfrit foder fra Natura. Jeg tilskriver Barf, at han har en flot pels og faktisk aldrig har dårlig mave og ingen former for allergi. Jeg køber altid foder hos RigtigHundemad, for der er altid det hjemme jeg skal bruge og en super betjening samt et stort udvalg.

 

FLOT PELS OG INGEN TANDSTEN - ILDER

Trine Kristensen

Jeg startede med at skifte mine ildere over på barf da de kan få en livsfarlig sygdom af kulhydrater i tørkost. Jeg så hurtigt alle fordelene og forskellene. Mindre afføring, finere pels, ingen tandsten, og besluttede at også hunde og katte skulle over på barf. Det er ved at være 7 år siden nu, og jeg må bare sige jeg har kernesunde og glade dyr ,og tandsten? Det kender hverken hunde, kat eller ildere til.

Her kommer tørkost aldrig på tale igen

MAVEVRØVL PÅ TØRFODER

Line Nørgaard Kirkeby

Vi fodrer vores pige med Barf. I starten fik hun tørfoder, som hun slet ikke fungerede på. Hun tabte pelsen, havde skiftevis tynd og hård mave, meget snask i øjnene og var mat i pelsen.

Efter vi er begyndt at give Barf er hendes pels, hendes afføring og hendes øjne blevet så fine.

Elin Bjartmarz

Jeg skiftede til BARF til mine 5 hunde for 10 år siden. Deres pels blev efter 2 mdr. Spejlblank, tænderne kridhvide, kommode- benene rettet op, allergien hos den ene forsvandt og de blev bedre stimuleret. Jeg kan på det varmeste anbefale BARF til alle hundeejere 

SUND 

Tine Andersen

Skiftede til BARF/RigtigHundemad da min hund var 8 måneder. Inden var hun konstant sulten, tog hurtigt for meget på i vægt og havde en slem øjenbetændelse. Efter skift til BARF forsvandt øjenbetændelsen og hun blev mæt og tilpas. I dag er hun 2 år og trives godt på sin BARF fik for nyligt taget en barf test (blodprøve) hos dyrlægen, dyrlægen sagde at det så fint ud og vi bare skulle fortsætte med BARF.

Hun eeelsker et godt kalvebrystben fra RigtigHundemad 

BARF ER BARE DET BEDSTE!

Tina Szabo

Alle hundebasserne ❤får BARF hver dag 🙂De skal ha´ det bedste - naturlig, sund, nærende og varieret kost 🙂Blander lidt godt tørkost og lakseolie med BARF, og de elsker det - og er alle sunde og glade hunde ❤🙂BARF kan varmt anbefales (Y)🙂

Jette Elisabeth Skylark

Da jeg fik Bernadette for 14 år siden, havde hun fået BARF siden hun kunne spise selv. Vi fortsatte med at barfe hende, og hun var aldrig syg i sit 12½ årige liv, bortset fra småskrammer. Da vi fik Junior, startede vi på det tørfoder, han havde spist som hvalp, og satte gradvist andelen af Barf op. Nu spiser han 80% barf, en smule tørfoder og resten grøntsager. Favoritten er kyllingehalse 🙂

Melanie Thymann Haderup

Min gamle hund ville bare ikke spise noget tørfoder. Hun blev kørt over på barf og det har jeg så også valgt at gøre med min nye hund. Han ville ikke spise andet end sovs og kartofler, og nu elsker han sin mad 🥰

VÆGTKONTROL

 Line Guldbæk

Vi bruger Barf som en lækker ekstra smag i foderet til vores 8 hunde.

Det har medvirket til at denne kræsen pind Kenai spiser sin mad hver gang. Grundet at vi kan variere smagen når han ikke at blive træt af det eller bestemme sig for at han ikke vil have det. Det har betydet at vi faktisk har kunne holde hans vægt og han ikke længere er til den for tynde side 

TYND

Marianne Willumsen

Kobey var ekstremt tynd som hvalp, og havde meget tør hud med masser af skæl….

Han blev undersøgt for ALT, fik taget blodprøver, special kost fra dyrlægen, men lige meget hjalp det. Han fik dobbelt portion morgen og aften, og nok mellem 6-10 håndfulde foder i løbet af dagen.

Konstant sulten, men radmager - altså så hans hofteben stak ud og man kunne se ribbenene lige så tydeligt.

Jeg skiftede til barf, og langsomt begyndte han at tage på. Han er i dag lige som han skal være, og endda med den smukkeste pels❤️

TØR HUD OG DÅRLIG ÅNDE

Line Olsen

Ham her fik den tørreste hud ved fældning, og kløede sig altid til hotspot. Nu har han været barf’et i 5 år og har ikke set skyggen af hverken tør hud eller hotspot. Og fældningen opdager jeg knap nok, så hurtigt går det. Udover pels og hud er meget bedre. Så er han også sluppet af med den lidt rå hanhunde-ånde/lugt, som han havde

Karin Oksbroe 

Min svigerinde gav min hund Barf da hun passede hende for 3 år siden, og hun har ikke fået andet siden 

BLØDE KNOGLER 

Pia Lund

Da Easy Rider (bernertæve) var omkring 18 måneder kunne vi konstatere, at hendes forben specielt hendes venstre var ganske “skæve”. Hun fik også ondt i benet. Vi fik stillet i udsigt, at Easy nok skulle have smertestillende resten af sin levetid. Så hvad kunne afhjælpe, hvordan ville hun få et dejligt og langt liv hos os? Vi valgte at skifte foder - hun gad ikke spise tørkost, der dengang også var uden korn og besluttede at BARFE Easy. Vi kontaktede Mette fra New Paws - RigtigHundemad, Esbjerg, som hjalp os godt i gang. Vi fik nu en hund, der spiste op, der danser rundt om sig selv, når det er fodertid. Hendes pels er så flot sort og blød, ingen klatter i øjnene eller dårlig ånde, og afføringen er minimal. Hendes forben er som de er, men hun har aldrig fået smertestillende pga dem. Hun “forstuvede” den ene pote for ca. 3 år siden og vagtdyrlægen undrede sig - på den positive måde - over at hun stadig var hos os, når han nu kunne se røntgen af hendes ben. Vi er ikke i tvivl om, at det gode foder fra RigtigHundemad har haft en stor betydning Easy og hendes krop. Idag er hun 9,3 år, sund og rask og stadig med på træning og leg. Easy fodres stadig med foder fra RigtigHundemad og med altid gode brugbare råd fra Mette (New Paws - RigtigHundemad, Esbjerg)

BEDRE PELS OG VÆGT
Min mand og jeg deltog i et foredrag om mad til hunden, der hvor min mand gik til hundetræning og det ændrede vores holdning til fodring totalt Black har fået meget flottere pels, har ikke særlig meget fældning og er perfekt. Jeg kan meget nemmere styre hans vægt - afvejer BARF og grøntsager - BARF/grøntsager fryses i portioner og er nemme lige tage op og sprede ud på græsplænen. Vi er fan af BARF. / Lene Møller Glistrup


HJÆLP TIL ALLERGI
Saga led meget af allergi overfor lagermider og husstøvmider. Vi prøvede alt muligt mad fra dyrlægen, men det hjalp ikke. Hun fik binyrebarkhormon, som heller ikke virkede. Vi prøvede vaccinationer, det hjalp heller ikke. Hun havde store sår og kløede sig meget. Vi skiftede til RigtigHundemad.dk , efter jeg havde læst en del om Barf og tilskud. Hun er nu (næsten) symptomfri. Her er et billede af hende før og efter. / Line Nørgaard Kirkeby 


GODT MAVE / TARM SYSTEM
Arnold, den mørke af drengene, har allergi og har altid haft meget store problemer med fordøjelsen - konstant tynd mave. Efter vi har skiftet over på rå-fodring (vi holder os til alt uden fjerkræ og okse) så har han fået stabil mave, lækker pels, og hans allergi er rimelig holdt i ave. Lillebror Uffe sprang bare med på bølgen da vi fik ham. Hans mave var også enormt lind og han havde ofte afføring - men det er der også styr på nu. Han er så tilgengæld alt ædende. / Anne Lennert HuusomENDELIG NOGET DER VIRKER
Venstre er EFTER, og højre er FØR Herman døjede virkelig med at holde vægten. Trods vi fodrede med noget godt foder. Han havde mange dage hvor maden faktisk ikke sagde ham noget. Det havde ingen interesse. Men, så prøvede vi at skifte halv halv med barf. Og se ham lige. Han blomstre jo!!!! Han gik fra 36 kilo til 38,5 kilo. Han sætter flotte muskler nu og har en flot pels igen. Vi har virkelig været meget foder igennem, og alverdens tilskud. Det har været så svært at finde ud af hvad vi kunne gøre for at hjælpe ham.
vi er fans. / Ann-Christina Nielsen


BEDSTE BESLUTNING NOGENSINDE
Vi brugte en FORMUE hos Kodas Dyrelæge hendes første leveår, da hun havde madlede, ingen energi, tarmproblemer og gjorder sig selv syg ved ikke ikke at spise i 2-3 uger. VI har endnu ikke fundet nogen medicinsk årsag til det, andet end at hun har et oversensitivt tarmsystem.
Men efter at have prøvet næsten det hele, lavede jeg en hulens masse research og besluttede at køre Koda over på Råt.
Bedste beslutning nogensinde! Hun har været stabil lige siden. Både med maven, (så meget hun kan med hendes tarmproblemer) appetitten og vægten. Hun er glad, har energi og vigtigst af alt: Hun står ved madskålen på præcis klokkeslæt hver dag og venter glædeligt på hendes mad.
Jeg er en Meget tilfreds hundemor. / Pernille Overgaard Iversen


BARF VAR REDNINGEN
Siko er en omplaceringshund, jeg overtog december 2020.
Han havde fra starten af konstant dårlig mave, så det flød ud. Vi tænkte det var stress, fordi han havde været meget igennem, men det fortsat.
Vi finder så ud af, han som minimum i hvert fald har haft dårlig mave 1 år før vi overtog ham også.

Så vi tog ham til diverse dyrlæger, som ingenting kunne finde. Så mente de den var gal med hans bugspytkirtel. Så tog vi til en mave/tarm specialist, og de mente bestemt ikke det var bugspytskirtlen. Men de kunne heller ikke finde ud af hvorfor han hele tiden havde dårlig mave. Han fungerede hverken på kornfrit, dyrlægefoder eller noget andet, vi har også været allergifoder igennem, da de mistænkte allergi, men der var ikke andre tegn på det skulle være allergi.

Så tilfældigvis er vi hjemme hos en, hvor vi skulle prøve en sele, som fortæller han fodrer sine slædehunde med barf, og det bare fungerer.
Jeg vidste snart ikke, hvad vi mere skulle gøre efter at have brugt næsten 20.000 på under et halvt år på dyrlægeregninger uden at have fundet en løsning. Samt det jo var helt vildt synd for ham, og han vækkede os flere gange om natten for at skulle ud. Så vi fik lavet en kostplan og gik i gang, og han har aldrig haft finere afføring siden. Så barf har virkelig været vores redning. / Julie Helding Pedersen

GLAD FOR MAD
Sofus på snart 8 måneder har aldrig rigtig været SUPER glad for tørfoder uanset hvilket mærke vi prøvede. Så jeg prøvede at give ham råt foder. Både fordi min gamle hund fik det i mange år og elskede det, og fordi det bare føles mere rigtigt at fodre på den måde. Og jeg skal da lige love for at han er blevet glad for at spise nu Skålen bliver tømt hver gang nu og han stortrives. / Margit Thomsen Nissen

OPTAGELSE AF MADEN
Jeg havde en ft springer dreng som blev forfærdelig tynd, tabte pels og var ikke kontaktbar.. han var fyldt med sukker og tog ikke på. Det viste sig at han ikke kunne optage tørfoder og havde en inflammation i hele mave systemet og bagpartiet . Han vejede 18 kg og burde veje 25 Ca.. han var 10 mdr da det gik galt. 2 mdr efter vi startede på barf. / Louise Tjønn