Hvilken slags tørfoder skal jeg vælge til min kræsne hund?

Er din hund kræsen? Eller gider den bare ikke æde tørfoder? Dette spørgsmål skal du lige stille dig selv, inden du kaster dig ud i et nyt forsøg på at finde et nyt tørfoder, til din småtspisende hund.

Det er næsten 100% sikkert, at du vil opleve det samme igen og igen: Du investerer i en ny type tørfoder, ny smag, ny oplevelse, men efter ganske kort tid, er vi tilbage til udgangspunktet: 12 kg dyr tørfoder, som hunden nægter at æde! Du kan forsøge dig med ”topping” af leverpostejsvand, makrel i tomat eller dine madrester. Men det er ikke altid den store succes, og hverken du eller hunden er rigtig glade. Og det er vel i bund og grund det, det handler om. At være glad. At kunne glæde hinanden og glædes over det daglige måltid. Og når så det daglige måltid altid består af det samme tørfoder, hvad så?

Hvis du er nået dertil, hvor du efterhånden har købt dig fattig i tørfoder og din hund hænger med mulen, ja så er RigtigHundemad BARF måske den helt enkle vej til gensidig glæde. Der er flere måder at fordre med råt på; man behøver ikke helt at skippe tørfoderet til den kræsne hund, men man kan lave en kombi, så hunden genfinder glæden ved sin mad.

Læs mere her, om hvordan du kan komme kræsenheden til livs ved at kombinere tørfoder og råt, eller her, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan man fodrer sin hund med RigtigHundemad BARF!

Din hund er måske ikke så kræsen. Den er bare rigtig led og ked af at få serveret tørkost hver eneste dag.