Hundemad, hvilken hundemad er bedst i test? Er rå hundemad bedst? Er det sikkert at bestille levering af mad til hunde online? Hvem tester hundemaden?

Når du skal købe mad til din hund, er der ofte rigtig mange velmenende mennesker, som har en mening om, hvad der er bedst. ”Vi har rigtig god erfaring med dette produkt; vi har brugt det de sidste 30 år”. Men sådan en udtalelse er jo ikke en garanti for, at det er god hundemad. Det kan snarere være et udtryk for god markedsføring og et billigt kennelprogram, som sender hvalpe ud i verden med den første pose hundemad. For at gør dig tryg, - men også for at markedsføre producenten af hundemaden.

Der findes utallige tests af hundemad og hjemmesider med vurderinger af de forskellige mærker. Men ikke alt, er lige gennemskueligt! Hvilke parametre skal man måle på?

  • Den procentvise fordeling i hundemaden, som altid skal leve op til kravet fra myndighederne?
  • Eller det deklarerede indhold af råvarer i hundemaden, som forhåbentligt er skrevet i et letforståeligt sprog og benævnelser?

Som forbruger skal man virkelig være skarp, for ikke at blive snydt! Det er faktisk derfor RigtigHundemad eksisterer! Opgøret med fordrejede varedeklarationer, en håndsrækning til alle de hundeejere, som var ved at opgive kampen og tillige var tæt på at aflive deres bedste ven, fordi man ikke kunne finde ud af hvad den fejlede. Kun at den mistrivedes i en sådan grad, at den kun kunne overkomme hverdagen ved hjælp at indsprøjtninger og kløestillende tabletter.

Derfor så RigtigHundemad dagens lys i november 2007. Som et firma, der udelukkende forsøgte at formidle rå hundemad. Men da ikke alle (hundeejere) var klar til rå hundemad, måtte der noget trygt og genkendeligt til. Vi søgte blandt de hundemads-mærker, som var bedst i test. I de tests, som vel og mærke kigger på ingredienserne på samme måde, som vi fans af rå hundemad gør.

Her, mange år senere, kan vi i RigtigHundemad hjælpe dig langt videre. Vores forhandlerne har oparbejdet en så stor erfaring, at vi kan rådgive og vejlede i både rå og tør hundemad, samtidig med, at du kan bestille stort set alle produkter online. Den bedste hundemad leveret lige foran din hoveddør, og med Danmarks stærkeste team af ernæringsnørder bare et klik væk.

Vi er ikke i tvivl; RigtigHundemad er den bedste mad til hunde, både som rå hundemad, som tør hundemad, som bedste hundemad i test, ligesom vores enestående netværk af ernæringsnøder er de bedste til at hjælpe dig.