Okseører og andre tørrede hudsnacks, er et hit hos hundene. De kan bruge timer på at bearbejde et øre, og det er især lækkert, hvis den har fået et okseøre eller kalveøre med muskel og pels. Det giver mere smag og mere at tygge på.

Har du en mindre hund, er der også kaninører, hjorteører eller lammeører – og mange andre tørrede kødsnacks i RigtigHundemads sortiment. Men fælles for alle er, at det alt sammen kommer fra Europa. Ingen snacks fra Østen, ingen kemi eller konserveringsmidler får lov til at komme ind i vores butik.

Okseører er langt at foretrække frem for hudben. Hudben er en rest fra lædervareindustrien, og har ikke rigtig noget at gøre i en hundemund eller mave.

For at okseører og andre kødsnacks kan få lov til at komme ind i Europa, skal de gammabestråles eller behandles kemisk. Dette er for at undgå skadedyr og bakterier. Men det fjerner ikke melamin, plastik eller andre sager, som ofte kan forekomme i produkter fra lande, som ikke går så højt op i dyrevelfærd, som os. Og der skal også konserveringsmidler til, for at de kan klare den lange transporttid og tåle opbevaring i længere til i butikkerne. Så vælg dine kødsnacks, træningssnacks og okseører med omhu. Det gør vi.

Oksehud extra hård - altid et hit!

Oksehud extra hård - altid et hit!

Du kan kende forskel på okseører, om de er fra Europa eller Østen:

Europa: Dem med 2 huller:  et fra tørrestangen og et fra EU-mærket, som alle europæiske dyr skal bære.

Østen: Dem med 1 hul, det fra tørrestangen, er ikke europæisk