BARF er en forkortelse af Biologically Appropriate Raw Food, eller på dansk: Biologisk Afpasset Rå Føde.

Det vil sige, at spise som man er designet til, modsat tilberedt mad til dyr, som er skabt til at kunne klare sig i den vilde natur; BARF!

Siden urtiden, da mennesket og de vilde hunde fandt sammen på jagtmarkerne, har de delt byttet. Hundene fik det, som jægerne ikke havde glæde af, og som var spild af kræfter at slæbe med hjem. Hjemme i lejren havde man brugt meget energi på at samle brænde og lave bål, så det er meget usandsynligt, at der blev tilberedt varme retter til hundene!

Hunde er verdensmestre i tilpasning. Derfor har de i dag lært at overleve på stivelsesholdig mad. Men det ændrer ikke på udgangspunktet: De har carnivores: de store hjørnetænder, som kendetegner et rovdyr. De har ingen tyggeflader, gumleflader, som os, og kan derfor ikke findele plantefibre – ej heller fordøje dem.

Men de kan tygge BARF! Store kødstykker kan flænses og sluges, ben kan knuses og optages og blive til de fineste hvide barf-pøller.

RigtigHundemad er Danmarks førende BARF-leverandør. Vi har specialiseret os i råfodringen, og har dygtige forhandlere over hele landet. Vi har gjort det at barfe nemt for dig. Og trygt.

Hvis din hund er træt af tørfoder, kræsen om du vil, så er det på tide at prøve RigtigHundemad BARF.

Hvis din hund har allergi, så er det på tide at prøve RigtigHundemad BARF.

Kom ind i en af vores butikker. Og husk at tage hunden med. Det er jo den, det hele handler om. Og om BARF!