Et BARF-fuldfoder til dig som:

  • vil servere det bedste for din bedste ven
  • vil have det skal være nemt for dig
  • ønsker at servere yndlingsmaden hver dag
Se alle varianter her

Bella's Favorit BARF
Et sundt og velsmagende fuldfoder
Til dig som vil servere et komplet måltid med rigtige råvarer, til din bedste ven.
Og til dig som vil have det skal være nemt og hurtigt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vælg mellem Bella's Favorit Barf Classic og FREE

Gør det nemt
Bella’s Favorit Barf + FREE

Vi har lavet de perfekte menuer, lige til at tage ud af fryseren og servere optøet.
Perfekt til små hunde og katte i mundrette 30g medaljoner. Har din bedste ven en skavank og skal have lidt extra tilskud, glider det nemt ned med måltidet. 
Til de lidt større hunde, har vi Bella's Favorit Barf i 500g pakker, lige til at knække på midten.
Et komplet måltid i en nem blok.


Mix & Match
Tørfoder i bunden og barf på toppen

Vi hører, at rigtig mange bruger Bella’s Favorit barf som topping” oven på tørfoderet
– en nem og sikker måde at optimere måltidet. Det er samtidig skønt opleve hunden og kattens positive reaktion på det friske kød. De er vilde med det 

 

Hvorfor Bella's Favorit BARF FREE?

  • Mange hunde og katte har udviklet allergi overfor kylling, okse og svin
  • Nemt, lækkert og smagfuldt "allergifoder" - let at servere
  • Perfekt for hunde og katte med nyre- og urinvejsproblemer, ren protein og højt væskeindhold (kødsaft) holder systemet i gang.
  • Perfekte pøller, lige til at samle op = sundt tarmsystem = sund hund/kat
  • Alt kød i Bella's Favorit Barf Free kommer fra fritgående dyr = bedre dyrevelfærd

Bella's historie

Bella blev født i april 2003. Vores første hund. Det var kærlighed ved første blik. Bedre førstegangshund kunne man simplethen ikke finde. Bella var kærlig, modig, klog, sjov og tålmodig. Vi knuselskede hende – og Chris, som kom til samtidig med Bella. To skal man jo være.

I vores familie har rigtige, sunde råvarer altid været vigtigt for os, og hver gang kasserne med med friske, økologiske grøntsager blev båret ind, faldt tanken på posen med tørfoder til hundene.Her er noget, som ikke stemmer! – Hvorfor skulle de spise disse tørre piller? Hvorfor kunne de ikke få lige så god mad, som os andre? Altså, Bella holdt sig naturligvis ikke tilbage, og tømte gerne kasserne med frugt og grønt, for hun vidste godt, hvad god mad var! Vi forhørte os omkring. Var det ikke muligt, at fodre sine hunde andreledes? Svaret var entydigt: Det skal I slet ikke begynde at eksperimentere med, for det kan I slet ikke finde ud af! 

Så begyndte Bella at få hotspots. Hun bed og nev sig omkring haleroden.
- Hvad mon det er? spurgte vi dyrlægen.
- Det kunne godt være allergi, sagde dyrlægen.
- Men for hvad dog? Hun spiser jo kun den mad, som vi køber hos jer? Sagde vi frustreret.
- Hun kan nok ikke tåle saltvand! Svarede dyrlægen.

Den købte vi dog ikke. Slet ikke, fordi vi boede lige ned til stranden, og Bella var den største vandhund af dem alle. Hvem havde vi nogen sinde hørt om, som var allergisk over for saltvand? Tilfældigvis faldt vi over en artikel skrevet af Mogens Eliasen, som fortalte, at hunde naturligvis skal fodres med råt kød! Og det gav bare så meget mening. På intet tidspunkt kunne vi være i tvivl om, hvad hundene selv ville foretrække: At gå og nippe til de tørre kugler, som stod og gloede i skålen hele dagen, eller en stor portion friskt, råt kød?

Bella og Chris var 10 måneder gamle, da vi skiftede fra tørt til råt. Og i de følgende 10 år, havde de ikke en sygedag. Tvært imod blev de super lækre i pelsen, super fitte, glade og samtidige rolige, i stand til at slappe af. Og som ekstra bonus: pøllede mindre. Bella og Chris blev knapt 11 år. Det var store hunde, så hver dag over 8 år, var en gave. Både Bella og Chris fik lov at sove ind hjemme hos os selv, mætte af dage. Men vi savner dem hver dag. Også selvom huset igen er fyldt med hunde.

Bella har været med til at gøre en kæmpe forskel for tusindvis af hunde, som har fået et nyt liv uden allergier eller andre foderrelaterede skavanker. Derfor besluttede vi, at med Bella’s Favoritter kan vi nå ud til endnu flere vidunderlige hunde, og gøre en kæmpe forskel for deres helbred og livskvalitet.

Helt enkelt og lige til at spise.

 

Kærlig hilsen Lene fra RigtigHundemad