Økologisk hundefoder

Det er svært at være dobbeltmoralsk, når man lever af at sælge råt kød! Når man selv er økologisk til fingerspidserne, så skal der også være mening med hundemaden. Det er udgangspunktet for RigtigHundemad. Det er jo ikke kun vores hunde og katte, som skal have et godt liv. Det skal dyrene i posen med hundemad også have!

Vi samarbejder kun med producenter, som har samme holdning til dyrevelfærd, som os. Derfor kan vi prale med vores fabrik i Tyskland, som producerer vores RigtigHundemad barf af velfærdsdyr, drevet af 8.000 m2 solceller! Her produceres også økologisk hundefoder fra kyllinger. Hele økologiske kyllinger, med hud og ben.

Vores leverandører af tørfoder har også haft udgangspunkt i hjertet. Ikke i pengepungen. Og der differentierer vi os fra mange andre foderproducenter. Vi vil gøre en forskel for dyrene. Ikke kun for at tjene en masse penge. Og selvom vi tjener penge på vores RigtigHundemad projekt (ellers kan vi jo ikke betale huslejen!) så er det lige så vigtigt, at vi alle sammen giver tilbage til der, hvor det hele kommer fra.

Vi kan ikke prale af at være 100% økologiske i vores hundefoder, men vi er 100% dedikerede til at gøre en forskel. Både for vores kæledyr, men også for dyrene i industrien og de vilde dyr, som vi og vores samarbejdspartnere hvert år støtter på bedste vis.

RigtigHundemad støtter Red Orangutangen

RigtigHundemad støtter WWF

 

Naturea Footprint