- kender du ham?

Han er altid på kur....

Mange hunde – og katte – bliver runde om hofterne, lige som os. Og det er der en grund til!

Ingen kan leve af luft, så selvom måltiderne bliver afmålt og snacksne sat under administration, sker der alligevel ikke så meget med den der vægt… HVORFOR?

Du ved godt, at hvidt brød og boller ikke er kategoriseret under ”slankemad”. Men har du tjekket indholdsfortegnelsen på hundemaden?

Alt for mange producenter af tørfoder bruger ingredienser, som ville tage sig godt ud i konditorvinduet. Det er billigt, og gluten indeholder protein, så det ser rigtig godt ud, når man kigger på det analytiske indhold på bagsiden af posen med tørfoder.

Men hvad skal hunden bruge majsmel, gluten og soja til? Det ligner noget, en veganer ville lave kødfrie frikadeller af!

Hvis (du og) hunden skal ned i vægt, så fravælg de tomme kalorier!

Vælg friske råvarer med masser af værdifuld næring. Vælg et tørfoder, som er sammensat af råvarer, der er forarbejdet mindst muligt. Eksempelvis som Naturea Naturals

 

Hvad så med LIGHT-produkter?

Du kan naturligvis også gå direkte efter et ”Light” produkt. Et diætfoder er som oftest kaloriereduceret, men hold øje med unødvendige fyldstoffer! Det er bedre at maden er proppet med frugt og grøntsager frem for cellulose og roetrævler; se f.eks. hvor lækkert det kan gøres med Naturea Grainfree Light & Senior 

 

Fælles for alle Natureas produkter er, at intet er tilfældigt, og alle ingredienser er der i så stor en mængde, at det rent faktisk gør en forskel for hele hunden – fra snude til halespids, i knogler og led, i maven og tarmen og ikke mindst som sundt brændstof til hjernen. Når du springer de sukkerholdige ingredienser over (f.eks. majsmel, majsstivelse, majsgluten, roetrævler osv), fungerer hele kroppen bare bedre. Ikke bare for dig, men i den grad også for din bedste ven med de store rovdyrtænder.

Hvad så med snacks! Hvad må man gi’, når man er på skrump?

Mange tror, at de bare skal holde sig til hundens tørfoder, så har man styr på kalorieindtaget.

Hvor kedeligt er det lige?

Giv nu hunden de snacks, som den har fortjent! Man bliver ikke for tyk af kød og grøntsager!

Kan hunden li de friske sprøde gulerødder og agurker, så skal du ikke holde dig tilbage. Er der et stykke med kød tilbage fra din egen aftensmad, så er det også en fremragende snack.

Til gengæld er der mange ”franksbrødskalorier” i hundekiks og de meget populære hundetandbørster, som mest af alt består af sammenpressede kornprodukter. Tjek lige varedeklarationen inden du køber dem igen, ikk 😉

Har du ikke lige et stykke med steg (jeg har f.eks. ikke, da vi tobenede her i huset ikke selv spiser kød), så har vi da heldigvis de lækreste snacks bl.a. fra Naturea!

Der er de små runde og bløde treats, som er sammensat som tørfoderet, så hver lille lækker bid, tæller som den sundeste mad! Det er da win-win! 

Eller hvad med Naturea Natural Snacks af det lækreste, rene kød; der er bl.a. hele kyllingehjerter og -lever, som ingen hunde (eller katte) kan modstå:  - så er der snack OG sundhed i samme bid.

Og så er det jo ingen sag at blive slank og fit.

Du er hvad du spiser – og det gælder naturligvis også din bedste ven.