Mad til katte behøver ikke at være så kompliceret.

Din kat er et rovdyr, og bør fodres som sådan. Men katten er også et vanedyr, så det kan være svært at lave om på indgroede rutiner, som f.eks. valg af kattemad.

Meget af den mad til katte, som man kan købe i både dagligvarehandlen og de fleste dyrehandler, er fyldt med ingredienser, som ikke har noget at gøre i kattemad. F.eks. korn og sukker! Og sukker kan skabe afhængighed (samt overvægt og sukkersyge)

Men som den ansvarlige katteejer du er, vil du naturligvis servere noget god mad til din kat, samtidig med, at du ikke vil betale overpris for billige ingredienser. Læs derfor altid varedeklarationen. Forsidebilledet siger ikke meget om indholdet! Vælg produkter med højt kødindhold, uanset om det er tørfoder eller vådfoder/dåsefoder til kat.

Hos RigtigHundemad har vi også rigtig mad til katte! Alle produkter er nøjagtigt tilpasset kattens behov for protein. Da katten ikke har et naturligt behov for at drikke, er det altid en god idé at supplere den tørre kattemad med vådfoder, - eller at fordre med råt kød, BARF.

Selvom vi hedder RigtigHundemad, så skal du som katteejer ikke tro, at det ikke er noget for din kat, for Rigtige Katte spiser også RigtigHundemad! Vi har forsøgt at lave specialsammensatte madpakker til kattene, men det var lige så ofte det, de små hunde ville have – og kattene ville have det, der havde RigtigHundemad-etiketter på. Og i bund og grund er det jo det samme: råt kød. Rigtig Mad til Katte!

Din kat er et rovdyr. Derfor skal den have rigtig kattemad i posen. Ikke hvede, majs, soja, gluten eller fjer! Er du i tvivl, som kontakt din lokale forhandler af RigtigHundemad. Her bliver du vejledt, så du kan skelne mellem god og mindre god mad til din kat.

 

Rigtige Katte spiser også RigtigHundemad!

Naturea vådfoder til katte

Frisk kød og fisk - intet andet 

Naturea Lands Cat&Kitten

Med 75% fersk laks, kyllingekød, kaninkød og sild

 

Naturea Naturals; Kylling eller laks - singleprotein

Med 75% frisk kylling eller laks

 

Now Fresh - alle kattes favorit

100% fersk kød - 0% kødmel