JA!

Din hvalp kan håndtere råt kød, fra det øjeblik den skal have fast føde. Hvalpe opvokset på barf er ofte mere robuste, end hvalpe opvokset på tørfoder.

Hvis du er bange for ikke at sammensætte måltiderne korrekt, så har vi gjort det for dig.

Vælg "kompletter" eller Bella's Favorit Barf. Disse er komplette måltider, sammensat lige så sikkert, som posen med hvalpetørfoder. Så er det kun op til dig at servere passende portioner.

 

TOMMELFINGERREGELEN - som betyder, at det er en retningslinje ikke en lov. Kig altid på din hund og vurder, om den er passende i huld og vægt:

3 uger til 6 mdr:

Hvalpen tilbydes op til 10% af den ØNSKEDE kropsvægt fordelt på 3 måltider i løbet af dagen

6 til 12 mdr:

Hvalpen tilbydes 5% af den ønskede kropsvægt fordelt på 2 måltider om dagen.

12 mdr:

Den store hvalp tilbydes 2% af den ønskede kropsvægt i et dagligt måltid. Du kan begynde at indføre en ugentlig fastedag.

 

Har du en lillebitte hund, så bruger den mere energi på at følge dig i hverdagen, end en stor hund.

En chihuahua eller dansk- svensk gårdhund skal muligvis have 3-4% af den ønskede kropsvægt som udvokset unghund.

En grand danois skal muligvis have 1% af den ønskede kropsvægt som unghund.

Lige som med os, er det et spørgsmål om, hvor meget vi bevæger os; hvor meget forbrænder vi og hvor meget nærings har vi brug for. 

Jeg ved ikke, om jeg tør....

"Hvordan kan jeg være sikker på, at min hvalp får alle de næringsstoffer, som den har brug for, når jeg fodrer med BARF?"

Når du bruger RigtigHundemads "Rigtig" produkter; Rigtig Okse, Rigtig Lam og Rigtig Kylling, samt "Hele dyr i pose", Vildt, Kalkun og Lam&Hest, så får du alle dele fra byttedyret sammensat nøjagtigt, som din hund har behov for. Hertil kan du så tilsætte vitamin- og mineralpulver og evt. grøntsager, så har du det perfekte fuldfoder.

Vil du have den nemmeste løsning, så har vi lavet BELLA'S FAVORIT BARF til dig.

Hermed ved du 100%, hvad du putter i madskålen.

Min dyrlæge fraråder BARF!

"Min dyrlæge siger, at for at få det rigtige kalcium-fosfor-forhold, er det vigtigt at bruge hvalpetørfoder, ellers kan jeg risikere, at min hvalp vokser for hurtigt eller får svage knogler."

Der er den udbredte misforståelse hos mange fagpersoner, at bare det er tørfoder, så er det sikker mad.

I virkeligheden aner du ikke, hvad der er i posen, men du kan jo prøve at læse på indholdsfortegnelsen. Og når du er i gang med det, så tag lige at sammenlign de poser, som står i nærheden og se hvilken kæmpe forskel der er på proteinindhold, frisk kød og fyldstoffer. Hvilken skal du vælge?

Med RigtigHundemad og BELLA’S FAVORIT BARF behøver du ikke at bekymre dig. Vi har ikke pillet ved naturen, så vi har ikke behov for at fylde ekstra pulver og fibre i din bedste vens mad. Eller konserveringsmidler.

Men det er naturligvis vigtigt, at du sammensætter din hvalps BARF-mad korrekt. Og det er her, vi har gjort arbejdet for dig 😊