Foderfejl nr. 1:

Din hvalp får stadig det samme foder, som den fik fra opdrætteren

Det øjeblik du har købt og betalt din lille hvalp, er det din.

Den er din ejendom, du betaler forsikringen, du samler dens pøller op - og du køber dens mad. Og du bestemmer suverænt, hvad den skal have at spise.

Men dermed ikke sagt, at du ikke aner hvad du skal stille op med alle de råd og formaninger, som du får med på vejen.

"Jamen, skal den ikke have det foder, som vi fik med fra opdrætter, indtil den er 12 mdr?"

Foderfejl nr. 2

Foder som træningsbidder

Den får sit foder som træningsgodbidder (hvor motiverende er det lige?)

Bruger du din hunds tørfoder som træningsbidder?

At spise det samme dag ud og dag ind, ja måske hele livet, er det vi byder rigtig mange hunde. Men, modsat katte, vil hunde meget gerne have variation i deres mad.

Og hvis vi skal motivere og belønne vores bedste venner for ønsket adfærd, er det da noget ekstra lækkert, der skal til. 

Forestil dig, at du løser en svær opgave, og belønningen er en skive tørt rugbrød.... 

Du kan naturligvis også tilbyde legetøj og leg som præmie, men er det "smagsbelønning" der skal til, så brug noget rigtig lækkert. F.eks. de supersunde og velsmagende godbidder fra Naturea

RigtigHundemad har en lang række lækre og 100% naturlige træningssnacks, - hvad med at lave en blandet pose snolder, når I går på træningsbanen? Kig med her

 

Foderfejl nr. 3 

Du tør ikke skifte foder, før end hvalpen er 12 mdr.

Din hvalp er ikke født til at spise det foder, som du måske har fået med fra opdrætteren, så fortvivl ikke, hvis den ikke gider.

Hvis du føler, at det er for kedeligt, at der skal hældes "smag" på for at lokke det i hvalpen, ja så følg din fornemmelse. Find noget, som hunden er glad for. Mad er jo en af hverdagens glæder, så hvorfor gøre det til et spørgsmål om overlevelse, når nu du har muligheden?

Der findes masser af lækker mad til hvalpe:
Klik her og få RigtigHundemads bud på hvad du kan servere for din hundehvalp

Hvis din hvalp har dårlig mave, eller får det ved foderskift, så er der måske noget i vejen med det foder, som har dannet basis for mavesyren. Ved at fodre med naturlige ingredienser - altså uden majs, hvede, gluten, soja, fjer og konserveringsmidler, vil maven have en perfekt balance og dermed kan du varierer hvalpens måltider, så hver dag er en fest.

Kontakt din lokale forhandler og få råd og vejledning til fodring af din hvalp.