RigtigHundemad

- hvad er det?

RigtigHundemad er et dansk varemærke, og samtidig en landsdækkende sammenslutning af selvstændige forhandlere. De fleste forhandlere har en rigtig butik, nogle har et mindre udsalgssted, en gårdbutik eller lignende, men fælles for alle RigtigHundemad forhandlere er, at alle har en oprigtig interesse i at levere sund, nærende og rigtig mad til hunden.

Vi har de seneste 40-50 år - siden tørkostens indtog - oplevet, at en lang række sygdomme og skavanker er opstået hos hundene. Allergier, livsstils-sygdomme og kortere levetid er desværre ikke et særsyn. Mange af disse sygdomme og skavanker skyldes, at hundene simpelthen ikke får den mad, som de er skabt til at indtage! I dag er der jo ingen hunde, der selv finder føden i naturen, og der er heller ingen hunde, der kan læse indholdsfortegnelsen på en pose hundefoder.

Så det at give hunden sund og nærende mad, det er altså blevet hundeejerens ansvar! Og hunden har vel i bund og grund ret til at få ordentligt mad?!

Men det at finde frem til en sund og nærende hundemad er jo sin sag, og slet ikke nemt! Derfor vil RigtigHundemad gerne hjælpe hundeejerne lidt på vej, - om ikke andet så med information. Vi har undersøgt stort set hele markedet for hundefoder, og har udvalgt de bedste ting til din hund, og dermed til dig. For RigtigHundemad skal der være en mening med tingene, og derfor er alt udvalgt med baggrund i hundens sundhed!

HUSK! Hunden behøver ikke at være syg for at spise sund mad!