Fordi hunden er sund og rask, skal man ikke nøjes med "det billige foder". Vel?

Man behøver jo ikke at være syg, for at spise sundt!

Men man kan også spise sundt, uden at det behøver at koste en halv månedsløn.

Når du sammenligner priser på hundemad, så skal du naturligvis sammenligne indhold og størrelsen på det daglige måltid.

Består størstedelen af majs, ris, soja, cellulose og gluten, så betaler du nok for meget for posen! Selvom du kan få 15 kg for 350 kr, så kan du spørge dig selv, om det er en fair pris for en pose majsstivelse? Kig dig grundigt for, når du sammenligner indhold og pris!

Du skal også omregne prisen for foderet til den reelle måltidspris. Når der er mere fyldstof end kød og næring, vil du skulle hælde større portioner op til din hund hver dag.

Vi har lavet en måltids-prisberegner på Naturea Naturals, som er et blæret produkt med 100% ernæring i hver en bid - til den rigtige pris!

Her ser du måltidspriserne på hhv Naturea Naturals Chicken og Naturea Naturals Lam / Laks

Naturea Naturals er et genialt tørfoder!

Alle varianter er baseret på det samme grundindhold, så det blot er proteinkilden der varierer. Derfor kan du uden problemer skifte mellem dem alle sammen. Og med "single-protein-kilde" er det også et glimrende allergifoder! (Bemærk venligst, at kulhydratkilden er brune ris, så hvis din hund er allergisk overfor støv- og lagermider, skal du springe Naturals over)

For alle varianter af Naturea Naturals gælder det,

  • at første ingrediens er frisk, fersk kød.
  • at både kylling, lam, laks, tun, vildsvin og iberisk sortfodssvin er fra fritgående/fritlevende dyr.
  • at de alle indeholder givtige mængder af glucosamin (min. 500mg / kg), chondroitinsulfat (min.500mg / kg), som understøtter led og knogler

Nyt på hylderne i 2019 er

 

Når du har en sund og rask hund, er det en god idé at variere maden. Du kan også supplere med friske ingredienser: kød, frugt og grønt. Det er både sundt og lækkert, og højner helt sikkert glæden ved at indtage måltidet. 

 

Er du frisk på RigtigHundemad Barf?

Så er vi sikre på, at din bedste ven vil elske dig for det! Rent prismæssigt koster det måske 5-10 kr mere om dagen end med Naturea Naturals, afhængig af din hunds størrelse.

Hos din forhandler af RigtigHundemad vil du få hjælp med at sammensætte måltiderne korrekt, så du bare skal huske at tage maden ud af fryseren. 

Læs mere om RigtigHundemad Barf her

Bella's Favorit Barf

Et RigtigHundemad-produkt; Så nemt som at klø sig i nakken

RigtigHundemad Barf

Vi har gjort det nemt at fodre naturligt

Ja det er godt med jer, men jeg har ikke så meget fryserplads, siger du måske?

Jamen, så er der jo de fuldstændig fantastiske Tetrapak med vådfoder fra Naturea. Slut med dumme dåser og hormonforstyrrende stoffer. Natureas vådfoder får du i en lækker Tetrapak, som nemt kan genlukkes og stilles i køleskabet i 4-5 dages tid.

Brug det som topping på tørfoderet, som slik eller f.eks. til søgeøvelser