Lad slå fast med det samme:

Al vores mad er godt til store hunde!

Men det er jo klart, at med en stor hund kommer der en lidt større udskrivning til foder. Og nogen gange er det altså svært at nøjes med en hund... 

Så vi forstår dig godt; kan man få noget godt foder, som ikke koster en herregård?

Ja, det kan man! 

Det du skal huske at sammenligne, når du sammenligner priser på tørfoder, er naturligvis indholdet.

Består størstedelen af majs, ris, soja, cellulose og gluten, så betaler du nok for meget for posen! Selvom du kan få 15 kg for 350 kr, så kan du spørge dig selv, om det er en fair pris for en pose majsstivelse? Kig dig grundigt for, når du sammenligner indhold og pris!

Du skal også omregne prisen for foderet til den reelle måltidspris. Når der er mere fyldstof end kød og næring, vil du skulle hælde større portioner op til din hund hver dag.

 

Naturea Naturals

100% ernæring i hver en bid - til den rigtige pris!

Her ser du måltidspriserne på hhv Naturea Naturals Chicken og Naturea Naturals Lam / Laks

Naturea Naturals er et genialt tørfoder!

Alle varianter er baseret på det samme grundindhold, så det blot er proteinkilden der varierer. Derfor kan du uden problemer skifte mellem dem alle sammen. Og med "single-protein-kilde" er det også et glimrende allergifoder! (Bemærk venligst, at kulhydratkilden er brune ris, så hvis din hund er allergisk overfor støv- og lagermider, skal du springe Naturals over)

For alle varianter af Naturea Naturals gælder det,

  • at første ingrediens er frisk, fersk kød.
  • at både kylling, lam og laks er fra fritgående dyr.
  • at de alle indeholder givtige mængder af glucosamin (min. 500mg / kg), chondroitinsulfat (min.500mg / kg), som understøtter led og knogler.