Er din bedste ven blevet lidt for tung?

Ingen kan leve af luft, så selvom måltiderne bliver afmålt og snacksne sat under administration, sker der alligevel ikke så meget med den der vægt… HVORFOR?

Alt for mange producenter af tørfoder bruger ingredienser, som ville tage sig godt ud i konditorvinduet. Det er billigt, og gluten indeholder protein, så det ser rigtig godt ud, når man kigger på det analytiske indhold på bagsiden af posen med tørfoder.

Hvis (du og) hunden skal ned i vægt, så fravælg de tomme kalorier!

Vælg friske råvarer med masser af værdifuld næring. Vælg et foder, som er sammensat af råvarer, der er forarbejdet mindst muligt.

Hvad så med LIGHT-produkter?

Du kan naturligvis også gå direkte efter et ”Light” produkt. Et diætfoder er som oftest kaloriereduceret, men hold øje med unødvendige fyldstoffer! Det er bedre at maden er proppet med frugt og grøntsager frem for cellulose og roetrævler.

Når du springer de sukkerholdige ingredienser over (f.eks. majsmel, majsstivelse, majsgluten, roetrævler osv), fungerer hele kroppen bare bedre. Ikke bare for dig, men i den grad også for din bedste ven med de store rovdyrtænder.

Se hvordan man kan gøre et "Light-produkt" lækkert:

RigtigHundemad BARF

Fordele:

Frisk, uforarbejdet kød indeholder ca 70% kødsaft. Dermed får kroppen den væske, som den har behov for og maden fylder naturligt mere i maven.

Bruskholdige produkter som f.eks. kyllingehalse og oksestruber indeholder masser af naturlig chondroitin, samtidig med, at det er alle tiders sunde tandbørste – win-win!

 - eller et supplement af Barf til tørfoderet - et sikkert og kalorielet valg!

Du kan 100% selv sammensætte den korrekte menu for din bedste ven; med hjælp fra din RigtigHundemad-forhandler, naturligvis!

Now Fresh!

Det tætteste tørfoder kommer på BARF!

 

Fordele:

Produceret af friske ingredienser, som kun har været opvarmet en gang. Alle kødsorter er med lavt purin-indhold, og dermed er risikoen for syredannelse i leddene minimal.

Masser af frugt og grønt og fraværet af hårdtbrændt kødmel gør proteinindholdet i Now Fresh perfekt for alle hunde, og kan med fordel benyttes af hunde med nedsat nyrefunktion, urinvejsproblemer, sart mave, løbeøjne, røde poter og meget mere. Now Fresh Senior er tilpasset seniorhunden, men kan også bruges til hvalpe med vokseværk – eller dem, med lidt for meget på sidebenene.

Now Fresh kan med fordel suppleres med RigtigHundemad Barf, både ud fra et ernæringsmæssigt synspunkt, men også for smagoplevelsen.

Har din hund konstateret pollenallergi, kan den reagere på alle de friske urter, som posen er fyldt med. Ved alle andre livsstilsallergier er Now Fresh det perfekte valg.

Now Fresh findes i Puppy - AdultSenior

Naturea Grainfree 

Med masser af kylling!

Fordele:

Smag og sundhed i hver eneste bid!

I Naturea Grainfree Light & Senior er der tænkt på det hele:

Single proteinkilde (kylling) gør foderet aldeles allergivenligt.

Med masser af frugt, grønt og frisk kød opnår man et moderat proteinindhold, som er sundt for alle.

Naturea Light & Senior indeholder tillige givtige mængder af glukosamin, chondroitin og MSM til vedligehold af knogler og led. Kan også bruges til hvalpe med vokseværk.

Du kan med fordel supplere Naturea Light & Senior med RigtigHundemad Barf, både ud fra et ernæringsmæssigt synspunkt, men også for smagsoplevelsen.

Læs mere om Naturea Grainfree varianterne