Fedtet pels? Dårlig ånde?

Følelsen af fedtede og beskidte fingre efter at have nusset med din hund?

Bedårende øjne og en pote i skødet for at du ikke stopper med at nusse, - hvem kan stå for det? Men det føles bare ikke lige så rart for dig, som for hunden? Og hundens ånde! Pu-ha!

Du prøver at vaske hunden for at komme fedtet og lugten til livs, men to dage efter lugter hunden igen – for ikke at tale om stanken af våd hund, som fylder hele hjemmet efter hver vask. Du børster tænder på hunden, men den har stadig drageånde…

Du spørger omkring om nogen har erfaring. De fleste anbefaler lakseolie. Du synes ikke at det hjælper…

Så læs med her:

Hvis ydersiden ikke er perfekt, så er det fordi den er gal med indersiden!

Hvis kroppen ikke får den hensigtsmæssige ernæring, så går systemet i ”selvsving”.

-Jamen, jeg køber jo det bedste og dyreste foder til min hund!, siger du måske.

Svaret kan være, at du tilfører hunden masser af komprimerede næringsstoffer, men fordi de ikke er bundet sammen med de korrekte fibre, så ophober de sig i tarmsystemet og giver ubalance i hele systemet. Og dårlig ånde. Og jo oftere du vasker fedtet af hunden, jo mere fedt producerer den.

Tørfoder

I dag er trenden, at tørfoder skal være ”kornfrit”. Dette er en udløber af, at der igennem de seneste årtier er brugt ringere og ringere produkter som fyldstoffer i tørfoderet. I dag har vi en masse stakkels hunde, som er blevet allergiske over for lagermider og husstøvmider. Derfor er det ”kornfrit” tørfoder, der hitter.

Men bare fordi det er kornfrit, er det ikke et SUPER PREMIUM foder! (læs evt http://us8.campaign-archive2.com/?u=1d7f2369e686e376d52c08391&id=c0bb6188f6

 

ALLE RigtigHundemads leverandører, både tørfoder, barf og snacks er underlagt vores strenge kvalitetskrav: 

Altid frisk kød, bedst mulige dyrevelfærd, pålidelige underleverandører, ingen ingredienser fra Østen, hvor produktionsforhold ikke kan kontrolleres.

BARF

Når man fodrer sin hund med barf (biologically appropriate raw food) – råt kød, er hundene oftest i topform. Men sætter man sig ikke ind i hvordan man fodrer sin hund (eller kat) med råt kød, så kan man også opnå en kedelig pels.

Hvis man bruger færdige barfmenuer skal man sikre sig, at disse indeholder fibre nok til at holde tarmsystemet vedlige. Finthakkede produkter, hvor hundene ikke får lov til at tygge sig rigtigt igennem måltidet, der, hvor du ikke kan skelne de forskellige ingredienser fra hinanden (kødstykker, brusk, grøntsager osv) kan være lige så bløde for tarmene, som tørfoder uden fibre. Læs evt ”vogt Dem for efterligninger!”

I RigtigHundemads menuer bruges kun frisk kød fra kendte leverandører, alle produkter kan spores tilbage til opdrætter eller jæger. Vi bruger udelukkende kød fra Danmark, Sverige (rensdyr) og Tyskland.

FÆLLES for både tørfoder og barf

Du skal altid tilbyde din hund et godt kødben. Mindst en gang om ugen! Læs mere om hvordan du vælger det rigtige kødben her: http://www.rigtighundemad.dk/da/rigtighundemad/rigtighundemad-barf/koedben/

Men min hund kan ikke tygge kødben!

Den sluger benet! Den graver det ned!

Det er der også råd for!

Når du tilbyder din hund de RIGTIGE ben, dvs bløde knogler, som kan spises uden at brække tænder eller splintre, så kan du også få disse i hakket RigtigHundemad-version. Du kan servere de hakkede ben, som de er, eller du kan drysse dem over måltidet – både barf og tørkost.

 

Velbekomme! :)